SB Luuppi - esittely

Päivitetty viimeksi 30.08.2003Keitä me olemme? - Ylös

SB Luuppi on Tamperelainen salibandyn erikoisseura, jonka Tampereen yliopiston matemaattisten aineiden opiskelijoista koostuva kaveriporukka perusti yhteisen sählyharrastuksen innoittamana syksyllä 1991. Seura hyväksyttiin SSBL:n (Suomen Salibandyliitto) järjestyksessä 162. jäseneksi 18.9.1991.

Mistä nimi "Luuppi"? - Ylös

Tampereen yliopiston matemaattisten aineiden (matematiikka, tilastotiede ja tietojenkäsittelyoppi) opiskelijoiden ainejärjestön nimi on LUUPPI. Etuliitettä SB (= salibandy) käytämme halutessamme erottua kyseisestä ainejärjestöstä. Vaikka suurin osa SB Luupin alkuperäisistä ja nykyisistä jäsenistä on opiskellessaan ollut ainejärjestö Luupin jäseniä, on seuramme kuitenkin täysin ainejärjestöstä riippumaton erillinen yhdistys!

Uusien pelaajien valintaperusteet - Ylös

Kaiken kaikkiaan vaihtuvuus joukkueemme pelaajistossa on vuosien aikana aikana ollut varsin pientä. Uusien pelaajien valinnassa pelitaitojen lisäksi merkittävä rooli on uuden kaverin kyvyllä 'henkisesti' sopeutua porukkaamme. Tämä 'henkinen yhteisymmärrys' onkin ehkä ollut joukkuemme kovin ase tiukoissa taistoissa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Sponsoriasiaa - Ylös

Sponsoriasioissa käänny yhdyshenkilömme puoleen. Joukkue myös myy mainostilaa etusivulle.